Jobba hos Nautec

Nautec behöver förstärkas och söker därför efter SÄLJARE

Älskar du båtar och allt som hör det marina livet till? Vill du arbeta i ett marknadsledande bolag med starka och framgångsrika varumärken? Brinner du dessutom för försäljning och kundrelationer kan detta vara tjänsten för dig! Nautec är en marknadsledande båttillbehörsgrossist med över 100 års erfarenhet inom båt- och fritidsbranschen. Nu söker vi en kompetent och engagerad säljare som ska driva och utveckla Nautecs affärer i Stockholmsregionen (inklusive Mälardalen och Roslagen). Tillsättningen planeras under augusti/september. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som säljare på Nautec ansvarar du för din region och dess kunder. Du utgår från ditt hem, arbetar självständigt och styr dina dagar efter bästa förmåga. Att bygga upp långsiktiga kundrelationer är av största vikt för att vinna förtroende och skapa goda affärsmöjligheter som är både framgångsrika och långsiktiga. Du arbetar med fokus på Stockholmsregionen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av nykundsbearbetning, merförsäljning på befintliga kunder samt kundvård av din regions kunder. Du kommer sälja båttillbehörsprodukter till Nautecs kunder och driver affärerna från ax till limpa. Nautecs säljcykler är både långa & korta vilket innebär att kundbearbetningen bygger på både långsiktighet och snabbare affärer.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att arbeta med kundrelationer. För att bli framgångsrik i rollen krävs ett gott affärsmannaskap, proffsighet och fingertoppskänsla samt mycket god och framgångsrik erfarenhet inom försäljning. Vi ser också att du har gedigen erfarenhet inom den marina branschen. Vi tror att du antingen har en bakgrund från tidigare arbete i branschen eller mångårig privat erfarenhet av båtlivet. Du är självklart en van förhandlare och har god kännedom om hur en försäljningsprocess är uppbyggd och har tidigare erfarenhet av både långa och korta säljcykler. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och innehar B-körkort.

Som person behöver du vara en ”doer”, självgående, ansvarstagande och målmedveten. Du förväntas självständigt planera och strukturera ditt arbete. Vidare är du affärs- och kundorienterad och har ett stort intresse för affärsutveckling. Du har också lätt för att kommunicera och har förmågan att skapa goda kontakter och bygga långsiktiga kundrelationer.

Låter det intressant? Sök redan idag!


Tillsättningen av tjänsten hanteras av Poolia och alla eventuella frågor hänvisas dit.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Om verksamheten

NAUTEC levererar prisvärda produkter till kunder i hela Norden. Vi har runt 12 000 artiklar som går under kategorin båttillbehör men där en stor del även passar andra kategorier såsom fritid, camping, fiske, husvagn och husbil. Varv och servicevarv är också en stor kundgrupp för oss. Vi är en av de största aktörerna i båttillbehörsbranschen.

Från och med 1 okt 2019 delades Watski AB i två bolag, Watski och Nautec.
Watski kommer vara en e-handelsplats och Nautec en grossistverksamhet. 

Vår historia går långt bak i tiden till början av 1900-talet då skeppshandlarsonen Herman Gotthardt bildade bolaget Herman Gotthardt AB. Under årens gång bytte vi namn till Watski AB och utvecklade även en e-handel direkt mot konsument. Vår kärna har dock alltid varit grossistverksamheten och 2019 beslöt vi oss för att fokusera 100% på detta. Det är där vi har vår styrka! Vi delade då bolaget. Watski blev en e-handelsplats och grossistverksamheten bytte företagsnamnet till NAUTEC.

Från och med 1 okt 2019 delades Watski AB i två bolag, Watski och Nautec.
Watski kommer vara en e-handelsplats och Nautec en grossistverksamhet. 

Logga In
Användarnamn / E-post
Lösenord
Glömt lösenordet