Om NAUTEC

Vi är Nordens största grossist inom båttillbehör

Hos Nautec hittar du ett stort utbud av båtprylar

Nautec levererar prisvärda produkter till kunder i hela Norden. Vi har runt 12 000 artiklar i kategorin båttillbehör. Varje år tar vi dessutom in nya produkter som vi tror våra kunder kan få nytta av. I år har vi 2500 helt nya båtprylar i vårt sortiment.

Båttillbehör med snabb leverans

Vi har ett stort lager i Kolding, Danmark. Därmed kan vi snabbt skicka ut dina båttillbehör till dig efter att du har beställt dina varor. Faktum är att nästan alla våra varor skickas redan nästa arbetsdag. På så vis kan du räkna med att ha dina båtprylar på plats redan ett par dagar från det att du lagt din beställning. Dessutom har vi gratis frakt på alla varor över 5000 kr.

Bra priser på båttillbehör och båtprylar

För oss som grossist är det givetvis viktigt att våra kunder kan sälja båttillbehören som de handlar hos oss. Det är därför vårt stora mål att behålla så bra priser som möjligt. På så vis kan våra återförsäljare i sin tur ha bra priser ute i butikerna och ändå gå med vinst.

Vill du bli kund hos Nautec

Att bli kund hos Nautec är enkelt. Du registrera dig genom att klicka här. Det går även bra att ta kontakt med någon av våra säljare eller andra medarbetare. Du hittar kontaktinformation till alla som arbetar hos Nautec genom att klicka här.

Logga In
Användarnamn / E-post
Lösenord
Glömt lösenordet