Om NAUTEC

NAUTEC är båttillbehörsgrossisten som funnits på marknaden i över 100 år. Från vårt huvudkontor i Malmö distribuerar vi ledande varumärken samt egna framtagna produkter till våra kunder.

NAUTEC levererar prisvärda produkter till kunder i hela Norden. Vi har runt 12 000 artiklar som går under kategorin båttillbehör men där en stor del även passar andra kategorier såsom fritid, camping, fiske, husvagn och husbil. Varv och servicevarv är också en stor kundgrupp för oss. Vi är en av de största aktörerna i båttillbehörsbranschen.

Vår historia går långt bak i tiden till början av 1900-talet då skeppshandlarsonen Herman Gotthardt bildade bolaget Herman Gotthardt AB. Under årens gång bytte vi namn till Watski AB och utvecklade även en e-handel direkt mot konsument. Vår kärna har dock alltid varit grossistverksamheten och 2019 beslöt vi oss för att fokusera 100% på detta. Det är där vi har vår styrka! Vi delade då bolaget. Watski blev en e-handelsplats och grossistverksamheten bytte företagsnamnet till NAUTEC.

Med vår historia i ryggen, vår moderna logistik och vår ambition att alltid vara en nytänkande och stabil aktör i branschen vill vi fortsätta vara grossisten som erbjuder de bästa produkterna till de bästa priserna till våra kunder och även vara en trygg partner för våra leverantörer. Vi har en mycket kompetent personal med lång erfarenhet och stor kännedom om branschen som utför ett aktivt arbete med att alltid ha ett bra produktsortiment med rätt priser.

Med vår erfarenhet och ett aktivt arbete med att förnya och förbättra sortimentet kan vi garantera ett tryggt samarbete med våra kunder och leverantörer och uppfylla vår ambition att ha en hög servicegrad och kunna erbjuda ett starkt sortiment med ledande produkter av hög kvalitet inom den marina branschen. Vår målsättning är att vara den bästa grossisten inom den marina branschen när det gäller båttillbehör.

 

Är du företag och är intresserad av att sälja produkter från vårt sortiment?
Då ska du ansöka om att bli kund här

Som konsument hittar du våra produkter hos någon av våra återförsäljare

Logga In
Användarnamn / E-post
Lösenord
Glömt lösenordet